top of page

DIENSTEN

Transportbedrijf T. Vreugdenhil is uw vervoerder voor uiteenlopende transporten, van één colli tot complete vrachten, wij verzorgen het graag voor u.
Wij staan voor flexibiliteit en betrouwbaarheid.

Van vroeger uit ligt ons specialisme in het vervoer van groenten en bloemen maar de laatste jaren zijn onze diensten verder ontwikkeld zodat we een bredere klantenkring kunnen bedienen.

AGF producten

Voor het vervoer van  geconditioneerde producten zoals groenten en fruit bent u bij T. Vreugdenhil aan het juiste adres, voor ons zijn er geen grenzen.U kunt bij ons terecht voor groupage en complete ladingen.

Bloemen & planten

Transportbedrijf T. Vreugdenhil is de specialist in het vervoeren van sierteeltproducten en groenteplanten.Sinds jaar en dag rijden wij  groenteplanten naar hun bestemming, zowel nationaal als internationaal.

Containervervoer

Containervervoer maakt ook deel uit van onze activiteiten. Dit kan zijn voor vaste opdrachtgevers een jaarrond maar ook voor het vervoer van een enkele container kunt u bij ons terecht.

Stukgoed

Heeft u deelpartijen of complete stukgoed vrachten? T. Vreugdenhil verzorgt dit graag voor u. Denk hierbij aan etenswaren, droge goederen, sporttoestellen. Alles is mogelijk.

Koerierdiensten

Om aan de vraag van het vervoer van kleine goederen te voldoen beschikken wij over een bestelbus. Deze is uitgerust met rollenbanen en geschikt voor het vervoeren van 3 blokpallets.

De spoedvrachten kunnen regionaal zijn maar zeker ook internationaal.  

0E6A3607.jpg
bottom of page