top of page

Transportbedrijf T. Vreugdenhil B.V.

Sinds de start eind jaren 60 zijn we een begrip in het Westland en daarbuiten.

Gestart met één trekker, zijn we uitgegroeid tot een gerenommeerd transportbedrijf met 80 trekkende eenheden.
Wij staan voor korte lijnen en snel schakelen.

OVER ONS

ONZE MEDEWERKERS

Wij hebben een gemotiveerd team van circa 70 vaste en 10 flexibel inzetbare medewerkers die hun vak verstaan.

Onze chauffeurs zijn de ambassadeurs voor ons onderweg.

Zij worden regelmatig bijgeschoold ten behoeve van de Code-95. De cursussen zijn gerelateerd aan het type transport dat wij verzorgen.

 

Onze planners werken met de meest moderne systemen om uw opdrachten zorgvuldig in te plannen.

 

Als team is uw product bij ons in goede handen. Samen zijn wij snel, flexibel en betrouwbaar en zorgen wij voor de gewenste oplossing van al uw logistieke vraagstukken.

LAGE EMISSIE & HOGE EFFICIËNTIE

Transportbedrijf T. Vreugdenhil wil graag een bijdrage leveren aan een schoner milieu. Daarom nemen wij, waar mogelijk, onze verantwoording.

Zo hebben wij de meest schone motoren die de emissie van uitlaatgassen tot een minimum kunnen beperken. Onze chauffeurs krijgen regelmatig rijvaardigheidstrainingen. Hiermee zijn onze chauffeurs bewust van het verbruik van het voertuig. Hierdoor wordt het brandstof verbruik beperkt.

Onze koelmotoren voldoen aan alle strenge milieu eisen. 

 

Ieder jaar investeren wij ook in IT. Hiermee hebben wij een belangrijke tool in handen om zo efficiënt mogelijk te plannen. Uiteraard is de inzet en ervaring van onze planners de key factor om het aantal kilometers en voertuigbewegingen tot een minimum te beperken. Door de diverse investeringen in IT hebben wij op de administratie ons gebruik van papier tot een minimum weten te beperken.

DOOR DE TIJD HEEN

bottom of page