top of page

Nieuwe website

Welkom op de nieuwe website van T. Vreugenhil B.V.Nieuwe website

We willen in dit tijdperk vol nieuwe ontwikkelingen niet achter blijven en daarom presenteren wij met trots aan jullie onze nieuwe website. De website ziet er niet alleen anders uit, maar heeft ook nieuwe functionaliteiten en alle informatie die je nodig hebt van T. Vreugdenhil B.V.

Graag informeren we je over de vernieuwingen door middel van dit nieuwsartikel.

Grootste veranderingen

Naast het nieuwe uiterlijk van onze website zijn er ook een aantal aanpassingen gemaakt. Zo is er nu een functionelere manier van navigeren in de website, waardoor de website gebruiksvriendelijker is. Er is tal aan informatie te vinden over ons bedrijf, de diensten die wij leveren en ook een kijkje in ons team. Ook kan je nu solliciteren op openstaande vacatures via onze vacature pagina. Verder hebben wij sinds kort het bedrijf D. Zonneveld overgenomen, hierover kun je meer lezen in het nieuwsartikel: ‘Transportbedrijven Vreugdenhil en Zonneveld samen verder.’


Fotografie

Bij de komst van onze nieuwe website horen ook nieuwe foto’s. We willen je graag een kijkje geven in ons bedrijf. Zo kijk je de ene dag bij ons binnen op kantoor en rijd je de volgende dag mee met een van onze collega’s op de vrachtwagen ;-) Krijg je geen genoeg van de gave beelden, volg ons dan zeker op onze nieuwe sociale media kanalen.


Social Media

Per februari 2023 zijn wij ook te vinden via Facebook en Instagram. Wij zullen hier regelmatig foto’s en informatie delen over ons bedrijf. Meer informatie hierover vind je in het nieuwsartikel: ‘Je kan ons nu vinden op social media.

Nieuwspagina

Via onze nieuwspagina houden we je graag op de hoogte over de nieuwste ontwikkelingen binnen ons bedrijf.


Comments


bottom of page